• 55448391_10156474183163253_2135467562161405952_o
  • 54278175_10156474183608253_3921396615461470208_o
  • 54279307_10156474183433253_2308158134025191424_o
  • 54514580_10156474183108253_7512146947461873664_o

Dita botërore e sindromës Down!

Meridian Group ka pëkrahur aktivitetin e shoqatës Down Syndrome Kosova ku me rastin e shënimit të ditës botërore të sindromës Down, kjo shoqatë zyrtarizuan rilokimin e tyre në një hapësirë më të madhe dhe komode e cila do të ndikoj edhe në performancë më të mirë drejtë ofrimit të shërbimeve për personat me sindromë Down