• 29745139_1727515523976711_7875235271659801164_o
  • 29872271_1727515533976710_2081004921415358411_o
  • 29872953_1727515623976701_9162743954033930158_o
  • 29873364_1727515617310035_6560041570783976448_o
  • 30051729_1727515520643378_1015644898786770626_o

Dita Ndërkombëtare e Autizmit!

Në Ditën Ndërkombëtare të Autizmit, Buka Bakery dhe Meridian Express kanë përkrahur aktivitetin e organizuar nga shoqata AutizmiFletKosovë.

Aktivititeti kishte moton “NatyrëNëAutizëm” dhe u organizua për të shënuar këtë ditë si dhe për rritjen e ndërgjegjësimit për autizmin.