• IMG_7771
 • IMG_7748
 • IMG_7749
 • IMG_7750
 • IMG_7752
 • IMG_7754
 • IMG_7761
 • IMG_7762
 • IMG_7764
 • IMG_7766
 • IMG_7769
 • IMG_7770
 • IMG_7771
 • IMG_7772
 • IMG_7773
 • IMG_7775
 • IMG_7776
 • IMG_7777
 • IMG_7780
 • IMG_7781
 • IMG_7783
 • IMG_7794
 • IMG_7799

Ditët e pastrimit në lagjen tonë!

Të pastrojmë lagjen tonë sëbashku – është motoja e aktivitetit tradicional të organizuar për të tretin vit me rradhë nga rrjeti i dyqaneve të lagjes Meridian Express.

Me datë 26 prill, Meridian Express në bashkëpunim me aktivistët e organizatës Ta Pastrojmë Kosovën dhe nxënësit e shkollës fillore Model, dulen në aksionin e madh të pastrimit të mbeturinave në 35 lagje të qyteteve në vendin tonë. Aksioni i pastrimit filloi prej lagjes Ekrem Rexha në Prishtinë, dhe më pas i njëjti vazhdon në të 34 lagjet tjera, bashkë edhe me banorët e zonave përreth. Është viti i tretë me radhë që kompania Meridian me punëtorët e saj si dhe qindra qytetarë ndërmarrim këtë detyrë të përbashkët që ta mbrojnë ambientin dhe rrethinën ku jetojnë.