• 800x538

Kontribuo për fëmijët, blej produkte Schärf

Çka është ‘Aksioni për nëna dhe fëmijë’?

Fondacioni humanitar ‘Aksioni për Nëna dhe Fëmijë’ ka për qëllim përmirësimin e shëndetit të foshnjave dhe nënave, përkatësisht duke financuar programet shëndetësore të fondacionit siç janë: furnizimimi me medikamentin jetë-shpëtues për foshnje Surfaktant, zhvillimin e transportit për të posalindurit si dhe zhvillimin e ‘Klasave për Nëna’.

Si mund të kontriboni edhe ju?

Për çdo produkt të blerë Schärf, 10% e shumës do t’i dedikohet organizatës ‘Aksioni për Nëna dhe Fëmijë’

Çka është brendi Schärf?

Brendi botëror i kafesë Schärf, përdor kokrra të mëdha Premium Arabica nga zonat më të mira të kafesë rreth globit. Pavarësisht nga karakteri i saj i fortë, është ideale për ata që i ikin konsumimit të kafesë ose për ata që kanë stomak të ndjeshëm, falë përmbajtjes së ulët të kafeinës së Arabica-s. Brendi Schärf nuk u ndal vetëm me kafen, ndërtoi artin e çajit si dhe shumë shije mbresëlënëse të smoothies & shakes.

Tani ekziston edhe një arsye më e fuqishme për të konsumuar produktet e brendit Schärf.

Adresa: Rr.Ekrem Rexha (afër Komunës së re), Rr. Rruga B (Mati), Rr.Ali Pashë Tepelena (Aktash), Rr.Gazmend Zajmi, Lagjja Marigona Residence, Rr. Nazim Gafurri, (rrugës për Gërmi).