• 31144043_1748562011872062_1190018727881816933_n
  • 31084191_1748562035205393_3718645551558162884_n
  • 31170025_1748695068525423_2858814449427967725_n

Meridian Express ka mbështetur aktivitetin e Komunës së Prishtinës për shënimin e ditës së Tokës!

Rrjeti më i madh i marketeve në Kosovë, Meridian Express i është bashkëngjitur aktiviteteve të Komunës së Prishtinës për pastrimin e ambientit dhe mbjelljes së fidaneve të reja në lagje të ndryshme të qytetit. Përveç mbështetjes zyrtare të aktiviteteve, 50 punëtorë të Meridian Express i janë bashkëngjitur aktiviteteve për Ditën e Tokës.