• 51112809_1135590279952597_5452765985079558144_o
  • 51328976_1135590119952613_7024240165874827264_n
  • 51505925_1135590003285958_2215919536635379712_n
  • 51739686_1135590346619257_7636053219193389056_o

Meridian Express ka mbështetur eventin Global Game Jam!

Meridian Express ka mbështetur eventin “Global Game Jam” i mbajtur për herë të parë në Kosove, ku njerëz nga e gjithë bota janë mbledhur dhe me mendjet e tyre kreative kanë krijuar një lojë.