• 30425551_1629127927207801_5190162443809024490_o
  • 30073329_1629127967207797_3141703205229332464_o
  • 30167842_1629127833874477_5964740095963471502_o

Meridian Express ka mbeshtetur Organizatën Etea!

Meridian Express dhe Buka Bakery kanë mbështetur organizimin e ngjarjes së publikimit të raportit hulumtues “Lexueshmëria në shkollat e mesme të larta të Prishtinës” e organizuar nga Organizata Etea