• 51062826_2173510956043830_1047363925869330432_o

Meridian Express ka mbështetur shfaqjen “Artisti i vetëm”

Meridian Express ka mbështetur shfaqjen “Artisti i vetëm” nga dramaturgu i njohur gjerman Ralph Hammerthaler i cili ishte prezent në shfaqje dhe rol kryesor njeherish edhe regjisor i shfaqjen Naim Berisha.

Vepra në mesazhin e saj, bënë thirrje për kthimin e vlerave kulturore, në një shoqëri që është larguar nga vlerat e mirëfillta dhe paraqet protestën më sublime kundër antivlerës.