• 58443252_2312112535517004_7989083828524154880_o
  • 58019522_2312112652183659_5965329525372878848_o
  • 58033010_2312112675516990_8614590092280856576_o
  • 58377155_2312112518850339_3252841001143762944_o

Meridian Express ka përkrahur aktivitetin për nder të Ditës së Tokës!

Meridian Express ka përkahur aktivitetin e organizuar për nder të Ditës së Tokës nga Komuna e Prishtinës “Bëhu mik i Tokës” me mbjelljen e 100 pemëve dhe bërë mbjelljen e tyre në parkun e Dardanisë.

Për Prishtinën tonë, për planetin Tokë, për të gjithë ne!