• 58008099_2704455082959847_1792934660355915776_o
  • 57244622_2704452999626722_1419560105203990528_o
  • 57437516_2704453569626665_6214361749353660416_o
  • 57595539_2704455496293139_6933854730909122560_n
  • 58375726_2704458012959554_6733043449085296640_o

Meridian Express ka përkrahur Festivalin sportiv Prishtina 2019!

Meridian Express ka përkrahur Komitetin Olimpik të Kosovës në organizimin e Festivalit sportiv Prishtina 2019 ku morën pjesë mbi 2mijë fëmijë.

Qëllimi i Festivalit ishte masivizimi i sportit tek këta fëmijë dhe që të familjarizohen me sportin, si dhe të ngjallet dëshira tek ta që të merren me sport gjatë tërë jetës