• 30420370_1749565258438404_4344499238004492282_o
  • 30167668_1749565375105059_1076500032203212212_o
  • 30420571_1749565361771727_999616638864358154_o
  • 30848592_1749565255105071_3583510373392277335_o

Meridian Express ka përkrahur Organizatën “Lidhja e vëzhguesve Rinia e Kosovës”

Meridian Express dhe Buka Bakery kanë përkrahur Organizatën “Lidhja e vëzhguesve Rinia e Kosovës” në aktivitetin e organizuar me biçikleta me moton “Stop Automjetit” të mbajtur më 22 Prill për shënimin e ditës së Tokës