• 15731817_1277789258949342_679576871309756696_o
  • 15800341_1277788608949407_4926093201663848280_o
  • 15724694_1277787622282839_5372591964550472673_o
  • 15723622_1277788388949429_7489275873565522165_o

Soccer Center Zidane vizitë në Meridian Express!

Fëmijët e shkollës së Futbollit Soccer Center Zidane, të shoqëruar nga trajnerët Muhamet Dragusha dhe Visa Zogiani, vizituan dje dyqanin Meridian Express ku u mirëpritën me ushqim nga Meridian Kitchen, pije Yippy dhe dhuratat e bukura festive. Gjithashtu, u ndanë mirënjohje për secilin fëmijë të shkollës dhe të ftuarit special që ishin të pranishëm.Trajneri i tyre z.Muhamet Dragusha, falenderoi fëmijët për angazhimin e treguar përgjatë këtij viti, duke e potencuar që ata do të vazhdojnë të jenë e ardhmja e këtij vendi si dhe falenderoi Korporatën Meridian për përkrahjen e vazhdueshme që i ofron shkollës.