• Photo-3-resized-e1528143215744-780x439
  • Photo-4-resized
  • Photo-5-resized

Meridian Express përkrahu aktivitetin me moton “Përkrah Rrëfimin e Ardhshëm të Suksesit” e organizuar nga RIT Kosova!

Meridian Express mbështet vazhdimisht ata që kanë potencialin më të madh për të transformuar vendin tonë për të mirë. RIT Kosova (A.U.K) është një institucion edukativ shembullor që vazhdimisht krijon rrëfime të reja suksesi. Prandaj ne shprehim privilegjin dhe mirënjohjen tonë për RIT Kosovën dhe angazhohemi të mbështesim liderët e ardhshëm të vendit tonë.