• 14632885_10153737030620916_1507142553454625082_n

Meridian Express përkrahu Maratonën e Malësisë së Gjakovës!

Meridian Express përkrahu Maratonën e Malësisë së Gjakovës, të organizuar nga kjo komunë në tetor të vitit 2016. Qëllimi i kësaj maratone ishte promovimi e vrapimit si aktivitet sportiv por njëherit edhe promovimin e zonës së Malësisë së Gjakovës në teritorin Kosovë – Shqipëri, të nxisë interesimin e turistëve/vrapuesve europianë për të vizituar potencialin turistik të zonës si dhe të nxisë zhvillimin ekonomik lokal duke integruar Malësinë e Gjakovës në zonën e Shqipërisë.