• IMG_9393
  • IMG_9394
  • IMG_9397
  • IMG_9406
  • IMG_9418
  • IMG_9421
  • IMG_9425
  • IMG_9428
  • IMG_9430
  • IMG_9432
  • IMG_9437

Meridian Group dhuroi fëmijëve të stafit dhurata për festat e fundvitit!

Për nder të festave të fundvitit, Korporata Meridian edhe këtë vit ju dhuroi fëmijëve të stafit dhurata, Fëmijët paten mundësi edhe të fotografohen me Babadimrin, e nuk mungoi as shoqëria e pijeve dhe produkteve të shijshme nga Buka Bakery dhe Meridian Kitchen.