Kartela Ime

 

Që nga dita e parë , ne vazhdojmë të investojmë në konsumatorët tanë të besueshëm, duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit “Kartela Ime”.

Gjatë këtyre viteve, ne kemi lansuar dy katalogë si dhe dy fletushka me dhurata, ku janë shpërblyer mbi 10.000 konsumatorë. Për t’u bërë pjesë e këtij programi, procedura është shumë e thjeshtë, pa pagesë, duke plotësuar formularin me të dhëna personale në të gjitha pikat Meridian Express, dhe duke u pajisur menjëherë me kartelë të lojalitetit të përhershme.

Pse duhet të jeni pjesë e programit Kartela Ime?

  • Fitoni zbritje dhe dhurata të shumta për fëmijë, orendi shtëpiake, teknikë, kuponë dhuratë, bileta të ndeshjeve të basketbollit,  libra,  bileta teatri si dhe shume shpërblime të tjera;
  • Jeni të informuar me risitë dhe aktivitetet proporcionalë që organizojmë ne;
  • Të bëheni pjesë e familjes tone të madhe dhe të shijoni benefitet tjera e të qenit konsumatorë të besuar.

 

Mënyra e kalkulimit të pikëve – Për çdo blerje që ju bëni, grumbulloni pikë.  Varësisht nga numri  i pikëve të grumbulluara,  zgjedhni  dhuratën me pikët e caktuara në katalog. Nëse keni ndonjë preferencë  për dhuratë , ju mund të na  shkruani në adresën elektronike contact@meridianexpress.com, dhe ne do të mundohemi të ju  plotësojmë kërkesën tuaj në katalogët e ardhshëm . Për të shfletuar katalogun me dhurata,  ju lutemi të klikoni në linkun më poshtë:

Për të shfletuar katalogun me dhurata, ju lutem klikoni në linkun mëposhtë:

Katalogu Kartela ime