Misioni dhe Vizioni

 

 

Misioni i kompanisë: “ Të ofrojmë shërbimet dhe produktet më të avansuara në treg, të cilat përmbushin nevojat e të gjithë konsumatorëve, e këtë e arrijmë përmes parimeve të qëndrueshme të cilave i’u përmbahemi si kompani:

Ø  Dyqanet: 32 markete në qytetet më të mëdha të Kosovës, zgjerimi i rrjetit me hapjen e 50 marketeve të reja duke ofruar n’derë t’shtëpisë përmbushjen e kërkesave për një kohë shumë të shkurtër.

Ø  Shërbimet/produktet: Asortiman i produkteve esenciale, të njelmëta dhe të ëmbla, pijeve, produkteve higjenike, pemë e perime të freskëta dhe gadishmëri nga stafi për të lehtësuar blerjen secilit konsumatorë.

Ø  Konsumatorët: “Meridian Express gjithmonë të trajton të parin”

Ø  Buka: E shendetëshme dhe me përmbajtje të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshërë, fara liri, senduiçe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veqantë.

Ø  Përgjegjësia sociale: Gjithmonë në përkrahjen e iniciativave që përmirësojnë mirëqenine sociale të vendit.

Ø  Mundësia për zhvillim: Ofrimi i një tregu të mirëfilltë për punë, trajnimeve të brendshme dhe të jashtme të cilat japin mundësi për avansim profesional.

Ø  Përparësia konkuruese: Abonimi në Programin e Lojalitetit, parteriteti me kompani të ndryshme duke i’u ofruar zbritje të caktuar, dhe zbritje për bizneset Ho.re.ca.

Vizioni i Kompanisë:

Kompania Meridian Express synon të bëhet rrjet lider dhe i pazëvendësueshëm i marketeve të lagjes në tërë teritorin e Kosovës, në përmbushjen e kërkesave të shitjes me pakicë përkatësisht në ofrimin e asortimanit të gjërë të produkteve ushqimore / higjenike.

Dërgo Mesazh