Project Description

Rrjeti i marketeve Meridian Express, prezente me 41 pika në gjithë Kosovën, ka hapur dy markete me koncept të ri të bashkëpunimit me Pompën e Derivateve EXFIS.

Ky bashkëpunim është rezultat i një përpjekjeje të përbashkët për të gjetur mënyra për të ofruar produkte dhe shërbime më të mira për klientët tanë, duke përdorur ekspertizën dhe burimet tona të përbashkëta.

Marketet ndodhen në Magjistralën Prishtinë – Pejë (Llapushnik) dhe Rrugës për Lipjan të cilët ofrojnë ambient komod, me përzgjedhje adekuate të artikujve impulsivë, unik dhe të tjera duke bërë udhëtimin tuaj më të lehtë. Parkingu i siguruar për konsumatorë, është një tjetër atribut që ofrojnë këto lokacione.

Meridian Express fokusohet në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë duke i bërë produktet e Meridian Express, Meridian Kitchen dhe Buka Bakery një opsion ideal me një gamë të gjerë zgjedhjesh për klientët dhe që synon të operojë sipas standardeve ndërkombëtare në dizajn, paraqitje dhe përzgjedhje të produkteve.

EXFIS është themeluar në vitin 1991, i fokusuar në tregtimin dhe furnizimin e produkteve të naftës me kualitet të pakrahasueshëm. EXFIS është një pjesëmarrës i madh në biznesin e karburanteve në Ballkan duke i shërbyer tregut të Kosovës me 47 pika.

Ju mirëpresim!