RISITË E FUNDIT

Risitë e fundit

  SHFLETO FLETUSHKAT TONA

  KËNDI I USHQIMIT

  Kliko për të parë Menynë

  PËR NE

  Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në tetë qytetet kryesore të Kosovës.

  Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i  konsumatorëve  tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

  Ne operojmë me 39 dyqane në tetë (7) qytetet më të mëdha në Kosovë: Prishtinë,Fushë Kosovë ,Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë.

  Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në tetë qytetet kryesore të Kosovës.

  MË SHUMË

  AKTIVITETET

  2021-10-04T11:28:35+00:00

  PLOT 9 VJET BASHKË Meridian Express feston ditëlindjen e 9-të!

  Fillimi i rrugëtimit të Meridian Express ka shfaqur një inovacion në treg, e që deri më tani ka 41 pika në 8 qytete të Kosovës. Zgjerimi i saj dhe shërbimi kualitativ ka bërë që të jetë zgjedhja dhe përgjigjja e parë e çdo konsumatori. Cilësia e lartë, kualiteti, korrektësia si [...]

  SHIKO TË GJITHA AKTIVITETET

  PROGRAMI I MENAXHERËVE TË ÇERTIFIKUAR

  Programi për Çertifikimin e Menaxhereve – “Investimi më i rëndësishëm në një kompani është padyshim në stafin e saj si asetin më të rëndësishëm dhe afatgjatë. Në këtë aspekt kompania jonë ka qenë e fokusuar gjithmonë për vite me radhë në bazë të praktikave të implementuara që t’i
  kushtojë rëndësi maksimale stafit të saj, zhvillimit të tyre profesional dhe krijimin e ambientit të
  përshatshëm dhe ekipor të punës. Me këtë rast në vitin 2015 duke vazhduar këtë strategji në bazë
  të praktikave botërisht të njohura, nga menaxhmenti i kompanisë është vendosur që të krijohet
  dhe lansohet Programi për Çertifikim të Menaxherëve duke u dhëne mundësinë menaxherëve
  tanë që të zhvillojnë njohuritë e tyre me trajnimet e ofruara nga ky program në lëminë e shitjes
  me pakicë, menaxhimit, financave dhe proceseve të tjera të nevojshme për efikasitet maksimal
  në punën e tyre dhe deri tani janë çertifikuar gjithsej 13 Menaxherë.
  Ne jemi krenar që jemi vazhdimisht duke përgaditur gjenerata të reja të menaxherëve të
  çertifikuar, program ky i cili ka rezultuar me ngritjen e performancës së stafit dhe njësive ku ata
  menaxhojnë, shtimin e benefiteve dhe njëkohësisht zhvillimin e lojalitetit të perbashkët afatgjatë
  në përputhshmëri të plotë me kulturën e kompanisë të ngritur për vite me radhë”.

  Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në tetë qytetet kryesore të Kosovës.

  Lexo MË SHUMË

  GALERIA

  PROGRAMI I LOJALITETIT

   Katalogu Kartela Ime

   DYQANET TONA

   REGJISTROHU PËR OFERTA

    NA NDIQNI NË FACEBOOK

    NA NDIQNI NE FACEBOOK