Project Description

Meridian Express mbështeti projektin “Fuqizimi i të rinjëve me sindromën Down”

Në kuadër të këtij projekti Meridian Express ju jep mundësinë anëtarëve të Down Syndrome Kosova të jenë pjesë e stafit për punë praktike. Dhe njëri ndër anëtarët e parë që fillon punën në Meridian Express është Doruntina Luma.

Doruntinës i dëshirojmë shumë suksese!