Project Description

Meridian Express bëhet pjesë e publikimeve në FORBES

Forbes publikon fotografi të Meridian Express  në artikullin rreth sfidave dhe adaptimit të dyqaneve ma pakicë gjate COVID-19!

Sigurimi i ambientit të blerjes është thelbësor për ne; sikurse edhe adaptimi i masave të sigurta dhe ofrimi i shërbimit të shkëlqyer tek konsumatorët tonë.

Meridian Express shpreh mirënjohje për këtë përzgjedhje dhe për vlerësimin e punës tonë të zellshme. Ndihemi të nderuar dhe entuziastë të vazhdojmë të ofrojmë shërbimin tonë!

#meridianexpress #nderetshtepise #forbes