Project Description

Meridian Express solidarizohet me muajin kundër kancerit të gjirit!

Gjatë muajit tetor, rrjeti i dyqaneve Meridian Express, i bashkëngjitet fushatës kundër kancerit të gjirit duke ndërmarrë veprime vetëdijësuese nëpër të gjitha marketet.

Për muajin tetor siç njihet ndryshe si muaj i ndërgjegjësimit rreth kancerit të gjirit, Meridian Express ka vendosë shenjën kundër kancerit të gjirit në uniformën e punonjësve të marketeve të saj, si shenjë solidarizimi me personat e diagnostifikuar nga kjo sëmundje, si dhe rritjen e vetëdijesimit për ekzaminimet e hershme për parandalimin e kancerit në gji.

Në secilin prej 35 marketeve të saj, Meridian Express gjithashtu ka vendosur postera për rritjen e vetëdijesimit për këtë sëmundje e cila shënohet në të gjithë botën, përgjatë gjithë muajit tetor