Project Description

“MBJELL NJË PEMË”

Menaxhmenti i Meridian Group ka pranuar sfidën “Mbjellë një pemë” #plantatreechallengekosovo me qëllimin që si qytetarë të Kosovës të kontribuojmë sado pak për ambientin dhe me këtë rast kemi bërë mbjelljen e 10 pemëve në oborrin e SOS Fshatit.