Project Description

Meridian Express shpërblehet me çmimin “Mik i Fëmijëve”

Meridian Express u shpërblye me çmimin “Mik i Fëmijëve” nga Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF.

Menaxhmenti i Marketingut të Meridian Express u shprehen të lumtur që puna dhe angazhimi i tyre vazhdojnë të vlerësohen edhe më tutje!