• Meridian Group përkrahu projektin - KMUNA – platformë informale e edukimit e organizuar për herë të parë në vendin tonë, e cila ka për qëllim t'a pasuroj kualitetin e arsimimit publik në Kosovë
 • Për t’a festuar fitoren e shënuar në ndeshjen e Kupës së Kosovës, Meridian Group ftoi lojtarët dhe përfaqësuesit e grupit për vizitë në marketin Meridian Express dhe drekë të organizuar nga Meridian Kitchen.
 • Meridian Group mori pjesë në Panairin e Punës të organizuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies sociale për nder të Përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
 • Meridian Corporation pati kënaqësinë të mbështes shfaqjen e filmit 'SHOK', nominuar për çmimin Oscar, në eventin e organizuar në Swiss Diamond Hotel.
 • Meridian Express përkrahu projektin Maat në dhurimin e pakove ushqimore për Festat e Fundvitit për 150 familje që jetojnë në vështirësi
 • Fëmijët e Qendrës së Futbollit Zidane, vizituan Meridian Express!
 • Disa nga fituesit e kampanjës "Kartela ime shpërblen" që u organizua nga Meridian Express me rastin e festave të fundvitit
 • Meridian Express shpërndau dhurata fëmijëve nga "Shoqata Autizmi" si dhe "Asosacioni Nacional i Autizmit në Kosove".
 • Disa nga fituesit e lojës shpërblyese "Fito çdo ditë deri në fundvit"
 • Meridian Group mori pjesë në panairin e punës "Get Connected for Kosovo"
 • Halloween në Meridian Express
 • Meridian Express përkrah Klubin Futbollistik të fëmijëve "Zidane"
 • Bukë e kripë e zemër nga Meridian Express përmbyllet me sukses
 • Fituesit e lojës shpërblyese Red Bull Duo Pack!
 • BUKA përkrah konferencën TEDx - Prizren!
 • MExpress nënshkruan marrëveshje me kompaninë ndërtimore ASDA.
 • Punëtorët e Meridian Group dhurues vullentarë të gjakut!
 • Korporata Meridian merr pjesë në panairin e punës të organizuar nga Oda Amerikane e Kosovës!
 • Eventi Somersby në Meridian Express!
 • Përfaqësues të BERZH-it, vizituan Korporatën Meridian.
 • Meridian Express&Buka merr pjesë në aktivitetin "Prishtina Lexon"
 • Meridian Corporation, Meridian Express dhe Furra Buka, përkrahën aktivitetin "T'a pastrojmë Kosovën".
 • Meridian Express përkrah Panairin e nxënësve të shkollës"Frang Bardhi" - Mitrovice
 • Meridian Group mori pjesë në panairin e punës të organizuar nga AUK!
 • "Të pastrojmë lagjen tonë së bashku"!
 • "Kartela Ime" & Brendi Rauch shpërblejnë konsumatorët!
 • Në ndeshjen basketbollistike KB SIGAL Prishtina - KK Kozuv, MExpress organizoi lojë shpërblyese për tifozët në sallë.
 • MExpress dhe SBASHK-U nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit duke ofruar 3% zbritje per anëtarët e sindikatës
 • Vizita e Ministrit Z.Arban Abrashi në Fabrikën BUKA
 • "Kartela Ime" shpërblen Konsumatorët Lojal për Ditëlindjet e tyre.
 • Eventi Thai Food në Meridian Express!
 • Fituesit e Lojës Shpërblyese në Meridian Express!
 • Dhurata për fëmijët e Qendrës Nacionale të Autizmit në Kosovë!
 • 28 Nëntori në Meridian Express!
 • Përforcimi i Pozitës Konkuruese të Fabrikës Buka në Rajon!
 • Halloween 2014!
 • MExpress mbështeti luftën kundër kancerit të gjirit!
 • Hapja e këndit të ushqimit në MExpress - Prizren ( Rr.Haxhi Zeka - Minimaxi)
 • Meridian Express dhuroi shportën Gratis për Konsumatorët!
 • Meridian Express mbush 2 vite!
 • Buka mori pjesë në Panairin e Produkteve Ushqimore dhe Agroindustriale!
 • 1 Shatori në Meridian Express - Rruga B
 • BBQ and Wine Party - Rruga B
 • Meridian Express përkrah zhvillimin e grave në biznes!
 • Kartela ime dhe Brendi Ovako shperblejne konsumatoret lojal
 • Somersby Party
 • Meridian Express vizitoi Shtëpinë e Personave të Moshuar për nder të Festës së Bajramit!
 • Meridian Express dhe bashkëpunëtorët ndihmuan familjet e varfura!
 • Rruga B
 • Kartela Ime vazhdon të shpërblej Konsumatorët Lojal!
 • Meridian Group pjesëmarrëse në Federatën Sportive të Punëtorëve të Kosovës
 • Meridian Express përkrah Panairin vendor të Dredhëzave!
 • Per Diten Nderkombetare te Librit, Meridian Express dhuroi libra falas per Konsumatoret Lojal
 • 1 Qershori - Dita e fëmijëve
 • Meridian Group dhe SOS Fshatrat e fëmijëve, shënuan Ditën e Fëmijëve dhe bashkëpunimin e tyre 5 vjeçar!
 • Meridian Express organizoi një event me të gjithë punëtorët dhe bashkëpunetorët e saj, ndryshe nga një ditë pune..
 • Vizitë e Ministrit Z.Bernard Nikaj, për të shënuar pranimin e vendit tonë në organizatën ndërkombëtare për Konsumatorin ICPEN.
 • Meridian Group mori pjesë në Panairin e Punës të organizuar nga Oda Amerikane
 • Per Diten Nderkombetare te Teatrit, Meridian Express dhuroi bileta falas per Konsumatoret Lojal
 • Meridian Group pjesëmarrëse në panairin Expocomer 2014 në Panama City.
 • Loja Shperblyese Kartela Ime
 • Meridian Corporation dhe Buka kanë përkahur ngjyrosjen e "New Born"
 • Kontribut për SOS Fshatin nga Konsumatorët e Meridian Express
 • Babadimri ne Meridian Express
 • Halloween
 • Shpërndarja e Dhuratave për nderë të Festës së Kurban Bajramit
 • Fituesit e Lojes Shperblyese POSTO dhe FITO
 • Dita Botërore e personave të prekur me Sindromin Down
 • 28 Nentor - Buka me e gjate qe eshte pare ndonjehere ne Kosove
 • 14- Qershor, Dita nderkombetare e dhurimit te GJAKUT.
 • 1 Qershori - Dita nderkombetare e Femijeve
 • Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit