OFERTAT JAVORE

Lorem ipsum dolor

SHFLETO FLETUSHKAT TONA

Lorem ipsum dolor

DATA SKADIMIT: 21.05.1995

DATA SKADIMIT: 23.05.1994

DATA SKADIMIT: 22.05.2020

PRODUKTET TONA

Lorem ipsum dolor

PER NE

Lorem ipsum dolor

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në shtatë qytetet kryesore të Kosovës. Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

ME SHUME

AKTIVITETET

Lorem ipsum dolor
2023-06-19T14:14:40+00:00

Meridian Express dhe Fondi Kosovar Amerikan për Arsim (KAEF) kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi (MoU)!

Në shenjë të një përkushtimi të përbashkët për avancimin e zhvillimit të Kosovës përmes arsimit, sot, Meridian Express dhe Fondi Kosovar Amerikan për Arsim (KAEF) kanë forcuar partneritetin e tyre duke nënshkruar një memorandum mirëkuptimi (MoU). Marrëveshja premton mbështetje financiare prej 25,000 euro për KAEF-in gjatë pesë viteve të ardhshme. [...]

KARTELA IME

Lorem ipsum dolor

    Katalogu Kartela Ime

    DYQANET TONA

    Lorem ipsum dolor

    REGJISTROHU PËR OFERTA